Ullared Gekås och jobb!

 
 Idag gick jag, syrran och pojkvänne  upp vid 7 och satte oss i bilen och åkte till Ullared. Var faktiskt inte där för att handla till oss själva utan handlade mestadels till mamma.
 
Dock fick jag med mig lite till mig själv hem.
  • Ridbyxor mountain horse med super grip
  • Vanliga jeans
  • Ett linne
  • En snygg topp
  • En mascara
  • 10pack hundben
  • Ett katt halsband
  • Divergent boken
  • Två pack strumpor
Det var de som följde med mig hem pluss lite kläder till mamma då. 
Nu ska jag fixa mig och så blir det jobb fyra till tolv-ett.

Resultat Falkenberg Pamora 1-2 maj

Div I laget gick ju vidare till omgång 3 och 4 i Falkenberg. Där hoppade jag 120cm förklassoch 125cm lagklass på Torsdagrn och 125cm lagklass på fredagen.
 
120cm förklass bed. A torsdag:
4fel
Gräsbanan var väldigt stor på ca 70x100m och banan bestod av 11 hinder och 13 språng. Pamora kändes tittig och försökte springa iväg  och skjuta ut bogen ett par gånger. Men jag lyckades ändå få till det. Hon hoppade mig ur sadeln ett flertal gånger. Rev tyvärr ett räcke pga att jag inte fick ut cägen ordentligt.
Men nöjd med rundan ändå.
 
125cm lagklass bed. A:1/a Torsdag:
Ute

Resultatet gör inte denna rundan rättvis. Pamora var jätte fin! Hon va fortfarande stark och sköt ut bogen men hon hoppade som tusan! Sköt mig ur sadeln och ansträngde sig för att vara felfei, vilket vi var. De var 11 hinder och 13 språng även i denna klassen. Vi var felfria till över hinder 10. Där hoppade hon upp så mycket att jag tappa balansen och flög av efter hindret... 1 hinder kvar!!!! 
 
De värsta var ju att jag flög av bakom en bank och ingen såg... varken domaren eller någon funktionär såg det. Så alla blev rätt chockade när jag kom gåendes.
 
125cm bed. A:1/a lagklass Fredag:
8fel. 
Denna dagen var Pamora lite trött och därmed ännu starkare. Hon var även lite tveksam faktiskt så vi kom helt fel på första hindret och rev det. Sedan hoppade vi nästan hela banan felfritt. Var en linje på 5 korta galoppsprång till en oxer som jag inte fick tillbaka henne riktigt på så vi tog frambommen. Avslutade sedan med att hoppa våran första tre kombination hur bra som helst!
Jätte nöjd då jag red mycket bättre denna dagen och följde med mer i sprången så jag inte flög lika mycket, även om jag gjorde de på en del språng.
 
 
Det jag tyckte var väldigt skumt var att de inprincip hade inomhus avstånd på denna stora gräsbana. Jag upplevde det som det iallafall för jag och Pamora fick ofta trångt i avstånden. Men är iallafall otroligt nöjd med min häst!
 

Heeej!

Nämen detta var ju inte igår!
Den fruktansvärt dåliga uppdaterinhen har främst berott på en orsak: jag har inte orkat. Blogg.se fungerar inte för migpå datorn så kan inte lägga upp bilder, få mellanrum mellan raderna osv. Då är de inte så kul att skriva.
 
Vad har hänt sedan tävlingen i Stenungsund då?  Massor om ni frågar mig. Jag har tävlat bland annat, njutit av sommarrn, praktiserat och jobbat en hel del samt pluggat körkort. 
 
Körkortet har jag ännu inte tagit men kämpar för att skriva upp så fort som möjligt. 
 
Resultat från tävlingarna kan ni få i ett par egna inlägg. Nu ska jag fixa mig och sedan jobbar jag klockan fyra till ca tolv-ett ikväll. 
 
Har även vart och hälsat på Firre som har det kanon!
 

RSS 2.0